Доброта? а може поправка в "імена" та до "карми" у суспільстві?!

Сьогодні нарешті настав той день, коли ми здійснювали прибирання за акцією «Зробимо Україну чистою», для мене це справді нарешті має велике значення.
Я, почувши про цю акцію ще півтора місяці тому одразу ж вирішив приєднатись, бо я такого уже чекав і не міг пропустити. пов'язано з моїм не кращим минулим, але маючи чудову мотивацію, я зламав себе і уже змінився на краще. От сьогодні я нарешті прийшов на точку, я був координатором прибирання в Жовтневому парку.
Спочатку все йшло за планом прийшла купа людей, які мені дзвонили ще раніше і так люб'язно говорили, що я був повірив, що небайдужих набагато більше і я дарма соціофоб. Але не там то було, спочатку було багато людей і всі мило прибирали, сортували сміття і допомагали одне одному. Пізніше я зрозумів, що все не так як я думав. Не минуло і години, як у всіх почали з'являтись справи, за всіх почали хвилюватись і з 60 чоловік залишилось 7. Так люди зібрали більше 120 пакетів сміття і це радує, але вони знали, що його потрібно носити і просто йшли, щоб не виконувати тої роботи. Я розумію, що волонтерство то добровільно, але чорт забирай я готувався до ЗУЧа, я боявся любих проколів зі своєї сторони!!! А люди просто прийшли, зібрали по 2 мішечки і лишили в кінці все сміття на мене і 6 моїх друзів. Мало того, я бачив як вони кликали ЗМІ, фотографувались, а для чого? Щоб показати усім які вони молодці. Але я вважаю це не так!!!
Є такі люди які завжди будуть за ширмою тієї сцени, яка була роблена тими «свідомими» на прибиранні, які так бігли, бо купа справ. Головне ж то було, їх побачили з пакетом в руках, для суспільства вони молодці, а ще як додадуть до фото неймовірну історію...
Так от, я хочу сказати, що саме ті 6 чоловік, які залишились знали, що є купа роботи і сказали мені: «ну що, давай носити?» Саме в той момент, коли я стояв і думав як би їх попросити про це не розлютивши. От ті люди насправді показали мені, що таке свідомі і їм було байдуже на ЗМІ і камери, вони робили це для себе, для дітей, а не для майже повністю прогнившого сучасного суспільства. Ми з ними впорались, хоч дуже натомились і я вирішив, що варто розповісти про цих людей, які справді заслуговують поваги, а не позують на камерах чи шукають можливість підвищити авторитет.
Я взагалі сам така людина, що допомагав, допомагаю і буду допомагати і робити добро, скільки я живу. Мені байдуже на камери, на те чи звернуть на мене увагу якісь впливові люди! Я не покладаю надії на інших, я допомагаю і не люблю просити щось в людей. А тим паче, мені байдуже на критику і нав'язані думки і «правду», що нам дають люди разом з грошима, за якими всі так біжать.
Зупиніться, згадайте, що ви люди!
Я дуже вдячний тим людям, які були до кінця, ми зробимо таки цей світ кращим!!!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте